Metria Maps

Snabb, uppdaterad karttjänst i ert system

Är aktuella kartor viktiga i din verksamhet?

Metria Maps är en snabb och stabil karttjänst som enkelt integreras i era verksamhetssystem. Användarna får tillgång till driftsäkra, uppdaterade och kvalitetssäkrade kartor, anpassade till vad ni behöver.

Kartorna bygger på färska geodata från Lantmäteriet och andra leverantörer, allt i enhetlig och snygg kartografi levererat från Metrias egna driftmiljö.

Användarvänligt

Snabba, aktuella, kvalitetssäkrade och användarvänliga kartor direkt åtkomliga i era system.

Behovsanpassat

Karttjänsten kan enkelt anpassas för att fungera optimalt med era behov och rutiner. Manér, funktion eller innehåll - allt är möjligt.

Enkelt att integrera

En maskin-till-maskintjänst i både OGC- och ArcGIS REST- teknik som enkelt integreras med befintliga produkter och lösningar.

Med Metria Maps får du

Skräddarsydda funktioner och anpassat innehåll i Metria Maps säkerställer att ni får de underlag som gör bäst nytta i verksamheten. Kartorna kan kombineras med olika lager av information eller användas för att koppla ihop med information från andra källor, till exempel Metria FastighetSök.
Behöver du hjälp att lagra och tjänstifiera dina egna data fixar vi det. Med Metrias Geodatacenter och Geodatalager har vi hela infrastrukturen för att lagra, ajourhålla och kvalitetssäkra ditt data. Med Metria Maps kan du sedan konsumera detta eller t.ex kombinera med någon av våra övriga tjänster.
Med egen drift och support tillsammans med ett Service Level Agreement (SLA) får du en driftsäker karttjänst med hög tillgänglighet. Till din hjälp har Metria en stark konsultorganisation med expertis inom GIS och Geodata.
Metria strävar alltid efter att ligga i framkant vad gäller teknik och geodata och utökar ständigt med nya tekniska lösningar och datainnehåll utifrån marknadens behov. I och med nya tjänster och tillämpningar kan du som kund växa i erbjudandet.

Kartor efter era behov

Oavsett om du är ute efter en enkel bakgrundskarta eller detaljerad kartinformation har vi en tjänst för dina behov. Kartjänsterna skräddarsys efter era innehålls- och funktionsbehov.

Bakgrundskartor

I Metria Maps finns bakgrundskartor för alla behov. Samtliga har enhetlig kartografi över alla skalgränser och är anpassade för visning på skärm.

Flyg och satellitbilder

Oavsett detaljeringsnivå har vi en tjänst för dig. Metria Maps erbjuder allt ifrån satellitbilder, IR-ortofoton till Ortofoton i olika upplösningar. Varför inte kombinera ett ortofoto med fastighetsgränser?

Tilläggstjänster

I Metria Maps finns en mängd olika tilläggstjänster såsom markfuktighetskarta, terrängskuggning, skoglig information, information om natur och kultur, planer och bestämmelser eller t.ex vägar från NVDB.

Vill du veta mer?

Ta en dialog med våra experter för att identifiera hur er organisations informationsbehov kan lösas.

Hör av dig till våra experter!

Vi vill gärna ha en dialog med dig, fyll i kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Anders Laestander
Kundrådgivare
Linus Bruce
Produktledare
Sara Dahlén
Kundrådgivare