Metria Fastighetsuttag

Skräddarsydd fastighetsinformation

Behöver du information om flera fastigheter?

Metria Fastighetsuttag är en tjänst för dig som behöver information om flera fastigheter inom ett visst område.

Tjänsten är lämplig när du behöver informera berörda fastighetsägare exempelvis vid byggprojektering. Använd Fastighetsuttag för riktad marknadsföring eller uppdatering av kund- eller medlemsregister. Som ett komplement till fastighetsinformationen levererar vi även andra informationsmängder som ofta är relevanta i samma kundprocesser, såsom kontaktuppgifter (telefonnummer och epost) till privatpersoner och företag samt ett brett utbud av företagsinformation – det kompletta databehovet med fastigheten i fokus.

Flexibel leverans

En mängd olika urvalsmöjligheter och flera olika leveransformat.

Experthjälp

Våra experter hjälper dig få exakt den information du behöver.

Aviseringar

Få uppdateringar om dina utvalda fastigheter eller områden.

Hitta fastighetsägare eller uppdatera kundregister

Fastighetsuttag är användbart i många olika typer av projekt och affärer. Vi berättar förstås gärna mer om hur din verksamhet kan dra nytta av tjänsterna.

Fastighetsuttag passar när du behöver information om många fastigheter inom ett visst område eller utifrån särskilda egenskaper. Om du har ett mark- eller byggprojekt över ett stort område behöver du veta vilka fastigheter och fastighetsägare (personer och företag) som berörs. Du får exempelvis fastighetsbeteckningar, adresser, ägaruppgifter och kontaktuppgifter för att kunna kontakta dem.
Fastighetsuttag kan också användas för att kontrollera och förbättra kvaliteten på information du redan har, till exempel fastighetsbeteckningar och adresser i ett kundregister.
Vi hjälper dig hitta rätt fastigheter eller fastighetsägare utifrån olika urval; typkoder som småhus, lantbruk, hyreshus etc, taxeringsvärde, byggnadsår, boyta, strandavstånd, skogsareal, typ av ägare mm.

Vill du veta mer om Fastighetsuttag?

Våra experter svarar gärna på frågor om hur olika typer av fastighetsinformation kan skapa nytta i er organisation.

Hör av dig till våra experter!

Vi vill gärna ha en dialog med dig, fyll i kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Johan Hedman
Johan Hedman
Key Account Manager
Anne Larsson
Kundrådgivare
Rosanne Fredriksson
Kundrådgivare