Vi hjälper dig att fatta rätt beslut och utveckla din verksamhet – med kartan som grund.

På Metria är vi kunniga, nära våra kunder och innovativa. Vi är nyfikna och använder ny kunskap till våra kunders fördel. Vi bryr oss om det samhälle vi är en del av och drivs av att hjälpa våra kunder använda geografisk data så även de kan utveckla sin affär på ett hållbart sätt.

Smarta lösningar för din verksamhet

Metria är ett företag med 250 personer som tillsammans kan allt om GIS. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi förstår företagens behov oavsett var de befinner sig. För när man arbetar med geografisk data är den lokala förståelse avgörande. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för kunder, så hjälper dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär effektivare och mer hållbar. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle.

Vi finns nära dig

Bland våra 250 medarbetare, från Malmö i Söder till Kiruna i norr, hittar du experter på geodata, geodesi, kartografi, fjärranalys och GIS-utveckling. Våra kunder finns inom så skilda områden som bygg, infrastruktur, energi, telekom, skog, försvar, natur, kommun, finans och försäkring.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag använda kartan för att föra din verksamhet framåt? Hör av dig till oss!