Metria SeSverige

E-handelsportal för snabb leverans av kartor och bilder

Vill du ha kartor och bilder snabbt och enkelt?

Metria SeSverige är en e-handelsportal för leverans av geodata. Tjänsten innehåller ett brett utbud av aktuella och kvalitetssäkrade raster- och vektorkartor, ortofoton, höjddata och terrängskuggningar.

Du väljer och laddar ner kartorna och bilderna i format du önskar för att sedan hantera i egna programvaror.

Snabbt

Omgående leverans i de format du önskar.

Enkelt

Markera området för att beställa karta.

Tillgängligt

Alltid öppet, betala med kort eller faktura.

Välj ett passande abonnemang

Läs mer här om våra olika abonnemang för raster- och vektordata. Om du har frågor eller vill beställa, hör av dig till support@metria.se eller kontakta någon av våra säljare.

I den avtalsfria versionen av SeSverige får du tillgång till rasterprodukter (ej vektorprodukter) och betalar per köp med kontokort. Skapa ett konto direkt i tjänsten så är du snabbt igång.
I avtalet ingår raster- och vektorprodukter samt ett ritverktyg. SeSverige med grundavtal kostar 1500 kr per år och 500 kr i startavgift. Dina beställningar betalas med faktura eller kontokort. Priser anges exklusive moms.
Avtalet omfattar full tillgång till alla raster- och vektorprodukter i SeSverige, ritverktyg, planeringsverktyg, flera specialutvecklade produkter och koppling till Metria FastighetSök. Beställningar betalas med faktura eller kontokort. Kontakta oss för prisuppgift.

Är Metria SeSverige något för dig?

Våra experter svarar gärna på frågor om vilken nytta tjänsten kan skapa för dig. Fyll i kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Linus Bruce
Produktledare
Mats Stefansson
Kundrådgivare
Sara Dahlén
Kundrådgivare