Skip to content
adobestock_219062864-small_ratio-16x9_2355x1324-2000x1124

Förenklar traktplanering och skogliga åtgärder

Metria® Timmerwebb

Timmerweb är framtaget för dig som jobbar i skogsbranschen och vill minska administrationen men samtidigt hålla dig uppdaterad om det senaste i skogliga frågor. Den webbaserade tjänsten är utformad för att planera virkesinköp och andra skogliga åtgärder, som till exempel avverkningar och skogsvård. Och du slipper du investera i lokala databaser och GIS-applikationer.

Du både skapar och hanterar åtgärdsobjekt för föryngringsavverkning, gallring, markberedning, plantering och röjning enkelt i Timmerweb. Det betyder att du kan rita in åtgärdsområden direkt i kartan, inklusive hål för impediment. Lägg till virkesavlägg, vägar eller linjeobjekt, text och avvikande ytor. Därefter skriver du in en objektinstruktion och genererar traktdirektiv som åtgärdsunderlag. Du kan dessutom skapa en komplett digital avverkningsanmälan för ett åtgärdsobjekt som sedan kan skickas direkt till Skogsstyrelsens system NEMUS.

Karttjänsten som är kopplad till Timmerweb omfattar en komplett fastighetskarta, heltäckande ortofoton i färg och svartvitt, aktuella satellitbilder, naturvårdsområden och kulturmiljöer tillsammans med viss skoglig information.

Du kan även hitta fastigheter via beteckning eller med hjälp av kartan och därefter använda vår tjänst FastighetsSök för att få aktuell information direkt ur Fastighetsregistret.
Du kan välja om du vill använda Timmerweb fristående med appen, Timmerweb Standalone app, eller om du vill integrera verktyget i ditt egna system.

Vill du veta mer om Metria Timmerweb?

Hör av dig till våra experter!

TOUCH
Anders Laestander Kundrådgivare

E-post: anders.laestander@metria.se 

Telefon: 010-121 83 14

Anders Laestander Kundrådgivare
TOUCH
Fredrik Olsson Alvebro Produktledare

E-post: fredrik.olsson.alvebro@metria.se 

Telefon: 010-121 87 66

Fredrik Olsson Alvebro Produktledare

Hör av dig till oss!

Vill du veta mer eller har du frågor? Kontakta oss gärna.