Skip to content
istock-1285975210-3865x2173-2000x1124

Skräddarsydd fastighetsinformation

Metria® Fastighetsuttag

Behöver du hitta fastighetsbeteckningar, ägare och adresser?

Metria Fastighetsuttag är en tjänst för dig som behöver information om flera fastigheter inom ett visst område – det kompletta databehovet med fastigheten i fokus.

Tjänsten är lämplig när du behöver informera berörda fastighetsägare exempelvis vid byggprojektering. Använd Fastighetsuttag för riktad marknadsföring eller uppdatering av kund- eller medlemsregister.

Som ett komplement till fastighetsinformationen levererar vi även andra informationsmängder som ofta är relevanta i samma kundprocesser. 

Vi har nu möjlighet att komplettera en leverans av fastighetsinformation med telefonnummer och annan kontaktinformation till privatpersoner och företag. Vi kan också komplettera ett uttag med information om folkbokförda på adresserna i det aktuella området för att till exempel  få med boende i lägenheter.  Fler exempel på kompletteringar av leveranser är olika typer av företagsinformation och relevant hållbarhetsdata kopplat till fastighetsinformation.    

kuvert-242x242-241x241
rityta-icon-2

Flexibel leverans

En mängd olika urvalsmöjligheter och flera olika leveransformat.

support-icon-1

Experthjälp

Våra experter hjälper dig få exakt den information du behöver.

aviseringar-icon-1

Aviseringar

Få uppdateringar om dina utvalda fastigheter eller områden.

Hitta fastighetsägare eller uppdatera kundregister

Fastighetsuttag är användbart i många olika typer av projekt och affärer. Vi berättar förstås gärna mer om hur din verksamhet kan dra nytta av tjänsterna.

Hitta markägare Fastighetsuttag passar när du behöver information om många fastigheter inom ett visst område eller utifrån särskilda egenskaper. Om du har ett mark- eller byggprojekt över ett stort område behöver du veta vilka fastigheter och fastighetsägare (personer och företag) som berörs. Du får exempelvis fastighetsbeteckningar, adresser, ägaruppgifter och kontaktuppgifter för att kunna kontakta dem.
Uppdatera kundregister Fastighetsuttag kan också användas för att kontrollera och förbättra kvaliteten på information du redan har, till exempel fastighetsbeteckningar och adresser i ett kundregister.
Hitta typ av fastigheter eller ägare Vi hjälper dig hitta rätt fastigheter eller fastighetsägare utifrån olika urval; typkoder som småhus, lantbruk, hyreshus etc, taxeringsvärde, byggnadsår, boyta, strandavstånd, skogsareal, typ av ägare mm.
istock-1187918698-1884x1413-600x450

Vill du veta mer om Fastighetsuttag?

Våra experter svarar gärna på frågor om hur olika typer av fastighetsinformation kan skapa nytta i er organisation.

Vill du veta mer om Metria Fastighetsuttag?

Hör av dig till våra experter!

TOUCH
Johan Hedman Key Account Manager

E-post: johan.hedman@metria.se 

Telefon: 010-121 84 46

Johan Hedman Key Account Manager
TOUCH
Anne Larsson Kundrådgivare

E-post: anne.larsson@metria.se 

Telefon: 010-121 83 15

Anne Larsson Kundrådgivare
TOUCH
Roseanne Fredriksson Kundrådgivare

E-post: rosanne.fredriksson@metria.se 

Telefon: 010-121 83 13

Roseanne Fredriksson Kundrådgivare

Hör av dig till oss!

Vill du veta mer eller har du frågor? Kontakta oss gärna.