Skip to content
Har du uppdaterade kartor inför kommande jaktsäsong?
2024-07-04 11:311 min lästid

Har du uppdaterade kartor inför kommande jaktsäsong?

Har du uppdaterade kartor inför kommande jaktsäsong?

Nu är det inte långt bort förrän höstens jaktsäsong drar i gång. Har du uppdaterat dina kartor både till planeringen och själva jakten?
I vår e-handel hittar du exempelvis Fastighetskartan eller Ortofoto i passande format för utskrift eller nedladdning för vidare bearbetning samt Friluftskartan Prime v2, bästa kartan till din Garminenhet.

 

Läs mer om vår e-handel och våra produkter här eller kom igång och handla direkt här, inloggning skapar du direkt i tjänsten.

 

För mer information

 

Om Metria

Metria erbjuder digitala lösningar och tjänster inom GIS, geodata, fastighets- och affärsinformation. Vårt erbjudande omfattar hela kedjan från att identifiera kundens behov av geodata, fastighets- och affärsinformation till att samla in, analysera och visualisera data för att skapa insikter som leder till smartare, säkrare och grönare beslut.

Metria är sedan våren 2022 en del av Spir Group, en nordisk koncern med cirka 400 anställda i Norge och Sverige. Koncernens bolag skapar tillsammans värde för både offentlig sektor, företag och medborgare genom ett innovativt sätt att hantera, analysera och skapa värde av data. Målbilden är att förbättra den offentliga förvaltningen, hjälpa privata företag utveckla sin verksamhet och erbjuda bättre tjänster till medborgarna.  Med utgångspunkt från offentlig och kommersiell data samt med en djup kunskap om kundernas behov skapas värde genom innovativa tjänster och lösningar.

Mer information om Spir Group finns på www.spirgroup.com.

RELATERADE ARTIKLAR