Skip to content
garmin

Garmin Friluftskartan Prime v2

Friluftskartan Prime v2 är den mest exklusiva topografiska karta som finns till din Garmin GPS.

Produktbeskrivning

Friluftskartan Prime v2 är den mest exklusiva topografiska karta som finns till din Garmin GPS. Med kartdata i skala 1:10 000 levererat av Lantmäteriet, får du alltid det absolut senaste kartmaterialet och all tänkbar hjälp du önskar för jakten, vandringen eller uppmätning. Du får tillgång till information om höjdkurvor med höjdinformation, vegetation i flera klasser, gränser, fastighetsbeteckningar, bebyggelse, vägar, stigar, fjällinformation och mycket mer. Allt presenteras i GPS-navigatorn med en detaljrikedom av högsta klass. Vid jakt är det viktigt att befinna sig inom sina jaktmarkers gränser och där erbjuder Friluftskartan Prime v2 exakt den information du behöver.

Täckning

Friluftskartan Prime säljs i kartområden från 10x10 upp till 50x50 kilometer och finns tillgängligt för hela Sverige. Du väljer själv hur stort kartområdet ska vara och vilken del du vill köpa.

Kartografi

Friluftskartan Prime v2 är framtagen av kartmaterial i skalorna 1:10 000. Grunddatan hämtas från kartdata i vektorformat som levereras av Lantmäteriet - Topografi 10 och Fastighetsindelning (1:10 000). Kombinationen av dessa kartmaterial ger en total täckning av Sverige och bästa tänkbara presentation i din GPS.

microSD-kort

Friluftskartan Prime v2 levereras på mSD/SD-kort. mSD/SD-kortet går att använda i alla kompatibla Garmin GPS:er. Kartan går att läsa in i BaseCamp®, det kompletta verktyget till din Garmin-navigator. Med BaseCamp kan du spara och redigera waypoints, rutter och spår. Du kan även enkelt planera och skapa nya waypoints och rutter i din PC och föra över dessa till din GPS. BaseCamp finns att ladda ner gratis på garmin.se

 

Att tänka på inför köpet

  • Köper du kartan på MicroSD kort kan du använda kartan i vilken (kompatibel) Garmin GPS du vill.

  • Se listan "enheter som är kompatibla med Friluftskartan Prime v2" för att säkerställa att just din produkt fungerar med Prime v2. Länk till kompatibla enheter finner du här: Kompatibla enheter

  • Friluftskartan Prime är anpassat till kartprogrammet BaseCamp®, fungerar ej med Map Source.

  • Kartan är kompatibel med BaseCamp® oavsett vilket format du väljer. Observera att du behöver ansluta din GPS till datorn för att se kartmaterialet i BaseCamp då kartmaterialet speglas därifrån.

  • Vid köp av flera områden samtidigt så kommer varje del att levereras på ett separat microSD-kort. Detta betyder att om ni t.ex. köper två områden så kommer det levereras två microSD-kort till er.

 
Effektivt

Snabbt

Omgående leverans i de format du önskar.

dator_checkbox-1

Enkelt

Beställ via kartan eller produktkortet.

rityta-icon-1

Tillgängligt

Alltid öppet, betala med kort eller faktura.

Så här handlar du i vår e-handel

För att handla i vår e-handel kan du välja mellan att;

  • betala med kort med tillgång till rasterprodukter och rapporter och betala per köp med kontokort. Du skapar ett konto direkt i tjänsten så är du snabbt igång.
  • betala via voucher.  

Om du har frågor eller vill teckna avtal, hör av dig till kundservice@metria.se eller kontakta någon av våra säljare.

Till e-handeln
Vill du veta mer om Garmin Friluftskartan Prime v2?

Hör av dig till våra experter!

TOUCH
Linus Bruce Produktledare

E-post: linus.bruce@metria.se 

Telefon: 010-121 83 25

Linus Bruce Produktledare
TOUCH
Roger Jonsson Produktledare

E-post: roger.jonsson@metria.se 

Telefon: 010-121 86 07

Roger Jonsson Produktledare

Hör av dig till oss!

Vill du veta mer eller har du frågor? Kontakta oss gärna.