Skip to content
Metria e-handel - Hos oss hittar du alltid (7)
2024-03-11 16:072 min lästid

Projekterar du inom bygg, anläggning eller infrastruktur?

Oavsett arbetsuppgift behövs alltid aktuell och kvalitetssäkrad geodata. Med rätt och tillförlitligt underlag kommer du snabbt igång med ditt nästa projekt utan att behöva lägga tid på att leta efter rätt data.

Via Metrias e-handel får du smidigt tillgång till just den geodata du behöver och kan vara säker på att alltid ha ajourhållet och kvalitetssäkrat underlag.

Hos oss hittar du bland annat fastighetsgränser, topografisk karta och en fullständig fastighetskarta. Behöver du komplettera med mer information som ortofoto hittar du till exempel högupplöst färgorto eller höjddata i form av grid1+ eller laserdata. Eller varför inte prova vår kombinerade Markmodell?

En bra överblick av vårt produktutbud hittar du på metria.se och mer utförlig beskrivning finns i produktkorten i tjänsten. Beställer gör du enkelt direkt i produktkortet eller genom att markera område i kartan alternativt ladda upp en egen fil, varefter leverans sker direkt.

Så här kommer du i gång:

  • Skapa ett konto direkt i tjänsten och du är snabbt igång och kan börja utforska vår e-handel med ett urval produkter och betala med kort. 
  • Genom att teckna ett avtal får du tillgång till hela vårt utbud av raster- och vektorprodukter samt rapporter, betalar gör du med kort eller faktura. Kontakta kundservice@metria.se för att teckna avtal.

Just nu bjuder vi på första årsavgiften på 1 500 kronor, om du tecknar nytt avtal senast 15 april. Kom ihåg att ange koden “ny e-kund” när du kontaktar oss.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kundservice@metria.se

Välkommen till vår e-handel och känn dig trygg i att ha rätt underlag för ditt arbete.

 Till e-handeln

För mer information

 

Om Metria

Metria erbjuder digitala lösningar och tjänster inom GIS, geodata, fastighets- och affärsinformation. Vårt erbjudande omfattar hela kedjan från att identifiera kundens behov av geodata, fastighets- och affärsinformation till att samla in, analysera och visualisera data för att skapa insikter som leder till smartare, säkrare och grönare beslut.

Metria är sedan våren 2022 en del av Sikri Group, en nordisk koncern med cirka 400 anställda i Norge och Sverige. Koncernens bolag skapar tillsammans värde för både offentlig sektor, företag och medborgare genom ett innovativt sätt att hantera, analysera och skapa värde av data. Målbilden är att förbättra den offentliga förvaltningen, hjälpa privata företag utveckla sin verksamhet och erbjuda bättre tjänster till medborgarna.  Med utgångspunkt från offentlig och kommersiell data samt med en djup kunskap om kundernas behov skapas värde genom innovativa tjänster och lösningar.

Mer information om Sikri Group finns på www.sikrigroup.com.

RELATERADE ARTIKLAR