Metria Markkoll

Digitalt handläggarstöd som automatiserar, effektiviserar och förbättrar processen kring markfrågor

Hanteringen av markfrågor är ofta centralt när nya nät ska byggas. Processen hanteras ofta i många olika system med manuella arbetssätt och en bruten informationskedja, vilket leder till kvalitetsbrister och att processen tar lång tid.

Med Metria MarkKoll automatiseras, effektiviseras och förbättras processen kring markfrågor – från idé och projektering, via samråd, till beredning, markåtkomst och förvaltning.

Digitalt handläggarstöd som ger

Obruten digital kedja

Med en digital obruten kedja - från projektering och samråd till beredning - förbättras kvaliteten, felmängden minskar och det blir mer effektivt och resurssmart att genomföra hela processen.

En gemensam bild

Genom att informationen i hela processen knyts samman till dess geografiska läge får alla tillgång till rätt information, vilket minskar risken för fel och förbättrar kommunikationen.

Effektivisering

Kommunikation med myndigheter, allmänhet och markägare förenklas. Dessutom automatiseras avtalsproduktion vilken effektiviserar processen ytterligare.

Nyfiken på att veta mer?

Vi tar gärna en dialog med dig om hur ni kan digitalisera er process för markfrågor. Ange dina uppgifter så hör vi av oss till dig inom kort!

André Öberg
Produktledare
Jonny Siikavaara
Produktledare
Sara Dahlén
Kundrådgivare

Kunskapsartiklar