Skip to content
kalmar-geokodning-small-1-2424x1363-2000x1125

Smart positionering av era data

Metria geokodning

Smart och snabb geokodning

Det sägs att så mycket som 80 procent av alla data kan relateras till en geografisk position. Men många organisationer utnyttjar inte möjligheterna med positioner när de analyserar sina data. Det leder till att viktiga insikter kan ligga dolda i de stora datamängderna. Genom att geokoda din information så knyts den till en position och blir mer värdefull.

Metria Geokodning är en tjänst för uppdaterad, kvalitetssäkrad geokodning dygnet runt, året om. Tjänsten är flexibel och integreras enkelt i era egna system.

geokodning-skarm2-1280x719-1279x718
dator_checkbox-1

Flexibel

Kan enkelt integreras i era befintliga verksamhetssystem.

klocka-snabbt-1

Smart och snabb

Hanterar ofullständiga och felstavade adresser.

kartnal-icon-1

Hög kvalitet

Baseras på ett kvalitetssäkrat adressregister från Lantmäteriet.

Geokodning anpassad till era behov

Tjänsten ger er tillgång till geokodning i era egna system, vilket innebär att ni kan söka på adresser och få en koordinat eller omvänt att peka på en koordinat och få en adress. Vill ni koordinatsätta många adresser samtidigt från ett register gör vi detta som en konsulttjänst. Se mer information nedan.

Integrerad tjänst i ert verksamhetssystem Genom att integrera geokodningstjänsten i ert verksamhetssystem kan användaren söka på adress eller hitta närmaste adress från en koordinat. Webbtjänsten är en maskin-till-maskintjänst, enkel att använda: mata in sökbegrepp och få direkt svar i form av koordinatsatta objekt.
Rätta adresser eller koordinatsätt era register Behöver ni rätta adresser eller koordinatsätta data i era anläggnings-, kund- eller företagsregister? Vi har uppsatta processer för kvalitetssäkring och rättning av adresser och koordinater. Ni skickar en Excelfil till oss med registret och vi koordinatsätter alla adresser och skickar tillbaka filen till er.
geokodning-skarm-1-1280x719-1279x718-1

Vill du ha mer information om geokodning?

Här kan du ladda ner vårt produktblad om Metria geokodning.

Hoppas att du får många nya tankar och idéer till hur du kan använda geokodning i din organisation. Tveka inte att ta kontakt med oss om ni behöver hjälp att utveckla er organisations nytta av geokodning.

Metria Geokodning

 

Vill du veta mer om Metria geokodning?

Hör av dig till våra experter!

TOUCH
Lena Lüning Produktledare

E-post: lena.luning@metria.se 

Telefon: 010-121 85 48

Lena Lüning Produktledare
TOUCH
Roseanne Fredriksson Kundrådgivare

E-post: rosanne.fredriksson@metria.se 

Telefon: 010-121 83 13

Roseanne Fredriksson Kundrådgivare

Hör av dig till oss!

Vill du veta mer eller har du frågor? Kontakta oss gärna.