Bli en av oss!

Vi söker 30 mätningsingenjörer

Är du mätningsingenjör och redo att ta nästa steg i din karriär?

Du tycker förstås att mätning är livet och uppskattar såväl självständigheten som samarbetet i jobbet. Du är lyhörd, rådgivande och serviceinriktad på ett affärsmässigt sätt och tycker om att bygga relationer med såväl kunder som kollegor. Som en rikstäckande aktör inom geodata ger Metria dig ett större sammanhang i en spännande framtidsbransch. Välkommen till oss!

Bli en del av något större

Vi har varierande och spännande uppdrag inom alla delar av samhällsbyggnadsprocessen för såväl offentliga som privata kunder över hela Sverige. Vi växer och ser nu fram emot att bli fler för att möta efterfrågan på våra tjänster.

Vi söker mätningsingenjörer med:

  • utbildning inom kart- och mätningsteknik från högskola eller YH
  • B-körkort
  • goda kunskaper i svenska; tal och skrift

Lediga tjänster finns i Falkenberg, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlskrona, Katrineholm, Kiruna, Linköping, Luleå, Stockholm, Uddevalla, Umeå och Östersund.

Vem är du?

Om Metria

I en alltmer digital verklighet krävs ett nytt sätt att se på världen. Med geodata som hjärtat i allt vi gör skapar Metria insikter som hjälper våra kunder till smartare, säkrare och grönare beslut. Vi analyserar och visualiserar hur verksamheter fungerar idag och realiserar förutsättningarna för företagande och samhällsbyggnad imorgon.

Vi är 260 medarbetare på 21 kontor som är specialister inom bland annat geodata, geodesi, fjärranalys och GIS-utveckling. Alla har vi en och samma drivkraft: att tillsammans med våra kunder bygga ett smartare, säkrare och grönare Sverige. Att vara en del av Metria innebär att du genom mod, nyfikenhet och respekt leder våra kunder till nya insikter som ritar om deras karta.

Vill du vara med och göra skillnad?