RagundaAppen - turistapp för kommunen

Metria hjälper Ragunda (Ragundadalen turism och Skogdestination Älggårdsberget) med att marknadsföra kommunen - med kartor, turistinformation och evenemangskalender.

 Skärmbilder RagundaAppen

Besökare till Ragunda kommun får i appen Ragundadalen hjälp att hitta rätt bland aktiviteter, evenemang eller att själva lägga in sina smultronställen.

Som tidigare ligger det Apples kartor i bakgrunden men finessen är att du kan ladda ner Terrängkarta över hela Ragunda kommun. Du har också möjlighet att söka evenemang, leder och platser värda ett besök.

Egen turistapp?

Metria fortsätter leverera appar med kartfunktionalitet till smartphones och uppdraget till Ragunda är en vidareutveckling av våra tidigare koncept.

Vi erbjuder bland annat SeSverige och Calazo kartor.

Vi hjälper dig gärna att ta fram en egen turistapp med kartor över din kommun eller ditt område. Kontakta oss - vi bygger system och appar med kartan i centrum.

Vill du veta mer?

Lennart Svedjesten, är vår expert på appar. Har du frågor, kontakta gärna honom på tfn 010-121 82 38.

Beskrivning

I denna app finner du skoter- och vandringsleder, sevärdheter samt evenemang i Ragundadalen. När terrängkartan för lederna väl är nedladdad till din enhet finns den alltid tillgänglig offline. Bland sevärdheterna hittar du utflyktsmål som t.ex. Döda fallet eller Spökprästgården.

Genom evenemangskalendern håller du dig ständigt uppdaterad om vad som är på gång i Ragundadalen.

I appen finns även vägbeskrivning till sevärdheterna samt evenemangen, för detta krävs tillgång till mobilnät. 

Ladda ner appen

RagundaAppen laddar du ner gratis här.

 

Här kan du ladda hem appar

  Här kan du ladda hem appar

Dela sidan: