Appen Fastighetskartan – för dig som behöver den bästa mobila fastighetskartan

Metria |Fastighetskartan är en app för dig som gillar att ha koll på läget. Fastighetskartan är ett alternativ för dig som är jägare, fastighetsägare, svampplockare, friluftsintresserad eller bara vill ha en karta bättre än Googles eller Apples – direkt i din mobil och/eller surfplatta.
Sök efter fastighet eller plats Teckenförklaring

Med appen Fastighetskartan kan du på ett enkelt, gratis och intuitivt sätt söka bland Sveriges ca 4 miljoner fastigheter. I appen kan du även köpa fastighetskartor.

Kartan innehåller bland annat fastighetsgränser, byggnader, markslag, vattendrag, höjdkurvor och vägar. Det är vår mest detaljerade karta över Sverige.

Lägg till egna platser och information i kartan

Du kan spara och komplettera fastighetsinformationen med egen information (bilder, kommentarer o.s.v.) och givetvis dela den med dina vänner. Fastighetskartornas bladindelning är densamma som den traditionella papperskartan. Du kan enkelt tolka kartans symboler med den inbyggda teckenförklaringen. 

Du kan också skapa spår i appen genom att använda telefonens inbyggda GPS. Spår kan importeras och exporteras till appen. Du kan lägga till bilder och du får också en höjdprofil för spåren. Läs mer här

Kartinnehåll

När du hittat ett intressant område kan du enkelt och till ett lågt pris köpa till mer detaljerad information genom att, i appen, köpa en karta över området. Kartorna du kan köpa i appen täcker hela Sverige.

Återställ köpta kartorKartan har ett flygfoto till grund, och är den karta över Sverige som har störst skala. Detta gör att du enkelt ser fastighetsgränser samt gör den till en perfekt friluftskarta för vandringar, cykelturer o.s.v. 

Fungerar offline

Du kan använda kartan i offlineläge och söka bland 170 000 platser såsom bebyggelse, anläggningar, kyrkor med mera i den inbyggda offlinedatabasen. 

Tillgänglig på flera enheter

Fastighetskartorna du köpt blir tillgängliga för alla dina enheter 

Vill du veta mer?

Har du frågor, kontakta gärna vår e-support. Du når dem på mail:
e-support@metria.se eller på tfn 010-121 80 70.

 

Ladda ner appen

Appen Fastighetskartan laddar du ner gratis här.

Här kan du ladda hem appar

Här kan du ladda hem appar

 


Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

Dela sidan: