SeSverige

I den mobilanpassade tjänsten SeSverige hittar du flygbilder, kartor, höjddata, laserdata och terrängskuggning. Kartorna och datat levereras i raster-, vektor- och gridformat.

Du väljer någon av de 3 abonnemangsnivåerna som passar dig bäst.

SeSverige – utan avtal

E-handelstjänst där du har tillgång till rasterprodukter och betalar med kontokort eller direktbetalning via internetbank.

SeSverige – med avtal

E-handelstjänst där du har tillgång till raster- och vektorprodukter samt ritverktyg. SeSverige kostar 1 500 kr/år och 500 kr i startavgift. Därutöver betalar du för dina beställningar mot faktura.

SeSverige Pro – med avtal

E-handelstjänst/planeringsverktyg. Du har tillgång till raster- och vektorprodukter samt ett antal förädlade produkter. Ritverktyg. Du betalar dina beställningar med faktura. För abonnemangskostnad kontakta e-support@metria.se eller någon av våra säljare.

Skärmbild från SeSverige

Snabb tillgång till raster- och vektorbeställningar?

Då registrerar du dig via länken nedan. Där finns också avtalet som du fyller i och skickar till oss. Inom kort får du sedan tillgång till tjänsten och kan göra dina beställningar.

Appen SeSverige

Med appen SeSverige, som utformats speciellt för iOS och Android kan du anpassa, ladda hem och visa de kartor som du beställt i Metrias e-handelstjänst SeSverige.

Läs mer om

 

 


Follow us on Twitter

 

Follow us on Facebook

 


Dela sidan: