Kontrollera enkelt fastighetsinformation

Du kan enkelt kontrollera om fastighetsbeteckningar och ägare är rätt när du ska rapportera uppgifter för rotavdrag till Skatteverket. Vi levererar uppgifter om alla fastigheter i Sverige, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

VittesjöMånga privatpersoner vill använda rotavdraget inom byggbranschen. Företag rapporterar fastighetsuppgifter till Skatteverket. Olsen Entreprenad i Garpenberg borrar vatten- och energibrunnar. De rapporterar också till SGU:s brunnsregister när de borrar efter dricksvatten. Företaget har inte alltid tillgång till fastighetsbeteckningen på den tomt där jobbet ska utföras.

Enkel tillgång till fastighetsbeteckning

För att lätt kunna hitta rätt uppgifter i fastighetsregistret, valde Olsen Entreprenad i Garpenberg att bli kunder hos Metria. Vi paketerar och levererar uppgifter om fastigheter i Sveriges nästan 3,4 miljoner fastigheter, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan via Lantmäteriets fastighetsregister.

Kontrollera fakta i fastighetsregistret

Det är extra bra att kunna dubbelkolla uppgift kring en fastighet om något känns konstigt, att personnummer stämmer eller att rätt person är ägare innan uppgifter ska lämnas till Skatteverket. Vår långa erfarenhet av att arbeta med Lantmäteriets fastighetsregister gör det enkelt för dig att kontrollera den fastighetsinformation du behöver.

Dela sidan: