Mätingenjörer

Det går bra för Metria nu och vi behöver växa, många fleråriga avtal är säkrade runt om i landet och med dessa behöver vi bli fler kollegor för att kunna säkerställa den kvalité som våra kunder kräver. Därför söker vi nu nya kollegor i Uddevalla, Luleå, Kiruna, Gävle, Kalmar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i produktion inom mät- och kartområdet mot kommunsektorn, infrastruktursektorn, entreprenadbranschen m.m. Du har även en viktig roll i att utveckla affärs-relationer mot nya och befintliga kunder. Det kan även förekomma kortare perioder av jobb utanför tjänstgöringsorten.

Vi tror att du har

Utbildning som mätningsingenjör, teknisk lantmätare eller motsvarande. Helst ett par års erfarenhet inom kommunal MBK och projekteringsmätning men även nyexaminerade är välkomna att söka. Erfarenhet av att arbeta med GIS är också ett plus. Vana att läsa ritningar och projekteringshandlingar. Kunskaper i programvarorna GEO och Autocad är meriterande. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt anpassa dig till arbete i våra kunders miljöer och agera affärsmässigt i relation till kunderna. Vi ser gärna att du har en stark vilja och förmåga att bidra till att utveckla vår verksamhet såväl som våra kunders verksamheter. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du

Har en god kommunikativ förmåga samt har möjlighet att jobba med flexibla arbetstider som kan förekomma i vissa kundprojekt. God kunskap i svenska språket i både tal och skrift.

Det är det starkt meriterande om du har mellan 1-3 års erfarenhet inom yrkesområdet eller tidigare har arbetat med projekt inom väg- eller järnvägsmiljö.

För att trivas i rollen hos Metria ser vi att du som person är ihärdig, orädd och samarbetsvillig. Det är även viktigt att du är strukturerad och tar ansvar för ditt eget arbete.

Ansök

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar emot ansökan via jobb@metria.se. Märk ansökan i ärenderaden med ”Mätningsingenjör Uddevalla, Luleå, Kiruna, Gävle, Kalmar" (ange den ort du är intresserad av).

Kontaktperson

Kontaktperson vid frågor är Robert Åberg, Regionchef Gävle, telefon 010-121 83 62.

Fackliga organisationer

Välkommen med din ansökan!

Dela sidan: