Att arbeta hos oss

Vi vill få fler att hitta nyttan med geografisk information. Att använda geografiska data och fastighetsinformation smart bidrar till ett samhälle, en värld som värnar om våra resurser.

Hos oss arbetar specialister inom bland annat geodata, geodesi, fjärranalys och GIS-utveckling. Bland medarbetarna finns ingenjörer, jägmästare, tekniker och biologer. 

Arbeta hos oss

BILD: Petra Odentun, Fjärranalysexpert, Stockholm

Vi brinner för ökad användning av geografiska data, GIS och webbtjänster. Vi älskar kartor och driver utvecklingen framåt, inte minst med standarder. Engagemanget präglar våra arbetsplatser, från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Vill du ta ansvar, får du ta ansvar.

Vi strävar efter att attrahera välutbildade personer, gärna med starka personligheter. Vårt arbetsklimat präglas av god sammanhållning och acceptans för att vi är olika. Branschen utvecklas, användarna ställer högre och snabbare krav – det är vår verklighet. En arbetsmiljö där människor får möjlighet att bidra med sin kunskap och sitt engagemang är en förutsättning för att bolaget ska ligga i framkant.

Därför prioriterar vi individens utveckling. Många som jobbar hos oss vill stanna, både för att bidra till bolagets utveckling och för att utvecklas själva.

Det ska gå att förena ett personligt engagemang för saker du brinner för med din professionella utveckling. Vi har en bredd i verksamheten, finns på många orter i Sverige och gör uppdrag utomlands. Hos oss finns goda förutsättningar att byta jobb och lära känna nya arbetskamrater utan att behöva byta arbetsgivare.

Det ska vara spännande att arbeta på Metria.

Välkommen att kontakta oss!

Dela sidan: