"Kvalitet i första hand"

Euromaint Rail AB utför regelbunden service på sina kunders järnvägsfordon. - Metria är en pålitlig, flexibel leverantör som alltid levererar god kvalitet.

Euromaint Rail AB hjälper sina kunder med underhåll av järnvägsfordon. Regelbunden service efter visst antal km eller bestämt tidsintervall, då kommer fordonen in för revision. Metria har hjälpt Euromaint Rail AB att sätta upp mätningarna, vilka förutsättningar som måste finnas på plats för att det ska bli korrekta resultat.

- Kvalitet i första hand. Metria bidrar med något som vi inte kan. Tillsammans har vi till exempel utformat mätplatsen. Mätplatsen används även i revisionsarbetet, vi utför underhåll där.

Kontrollerar skevhet i fordon

Just nu plockar de ner hela fordonet, sätter det på ställning och kontrollerar bland annat skevhet. Metria mäter boggin, alltså fordonschassit. Med mätningen konstaterar man att det inte är något fel på boggin.

- Jag har ingenting att klaga på. De är en pålitlig leverantör, dyker upp när de ska och är tidspålitliga. Om det blir förhinder, så meddelar man det. Alltid besked.

Visuell dokumentation

Markus Björnfot jobbar som logistikchef i Luleå och upplever att parterna har ett bra samarbete. När arbetet startades upp hade Euromaint en del material och önskemål om mätningarna.

- Vi tog fram ett gemensamt protokoll som dokumentationen bygger på. Vi får bra och visuella dokumentationer av Metria, som vi kan använda när vi presenterar arbetet mot våra kunder.

Är du nöjd med det Metria levererar?

- Jättenöjd, det är toppenbra service. Snabba svarstider, de infinner sig samma dag eller dagen efter. Det är flexibelt, helt enligt våra önskemål, säger Markus Björnfot vid Euromaint Rail AB.

Dela sidan: